Carnavalsvereniging "De Veenmollen" uit Milheeze

Lid worden van CV de Veenmollen

Carnavalsvereniging De Veenmollen kent een groot aantal leden. Daar zijn we erg blij mee! Deze leden zijn enthousiastelingen die actief meedoen of alleen de vereniging steunen. Een ding hebben ze allen gemeen: ze dragen het carnavalsfeest in het Veenmollenrijk een warm hart toe. Het lidmaatschap bij CV de Veenmollen kent geen verplichtingen. Wel heb je al lid een stem en wordt je uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering en mag je meepraten over het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. Bovendien heb je een aantal voordelen, denk aan bijvoorbeeld het verkrijgen van voorrang op kaarten voor de Milluse Bonte Avonden en op de meeste activiteiten gratis entree!

Wat kost een lidmaatschap?

Als lid van CV de Veenmollen betaal je jaarlijks een kleine bijdrage aan contributie. Voor slechts €5,- per jaar ben je lid van onze carnavalsvereniging. Voor deze bijdrage geniet je van bovenstaande voordelen en ontvang je een lidmaatschapskaartje, met op de achterzijde het Carnavalsprogramma: wel zo handig! Tel daarnaast ook nog eens uit je winst: ga je naar zowel het prinsenbal als een Millusse Bonte Avond? Dan ben je met een lidmaatschap al €0,50 voordeliger uit!

Hoe word ik lid?

Lid worden van CV de Veenmollen is heel eenvoudig. Vul hieronder op deze pagina het aanmeldformulier in of neem contact op met een van onze bestuursleden.

Wanneer ontvang ik mijn lidmaatschapspasje?

De wordt enkele weken voor Carnaval (omstreeks november/december) bij je thuis bezorgd. Onze bestuursleden komen bij u langs aan huis om het pasje af te geven. Dit is tevens het moment om de jaarlijkse contributie te voldoen. De rondgang zullen wij tijdig vooraf kenbaar maken via onze website, Facebook-pagina of middels een berichtje in De Korhoen.

Direct aanmelden!

    *Vereist